CONTACTGEGEVENS

SAMENWERKINGEN

Handtherapie Nederland

Wallesteinlaan 45
3554 HM Utrecht

T. (030) 254 70 90

info@handtherapie.nl

Wilt u een klacht melden?

1/5

KEURMERKEN

1/4

SOCIAL

  • LinkedIN Handtherapie Nederrland
  • Youtube Handtherapie Nederland
  • Facebook Handtherapie Nederrland

© Handtherapie Nederland 2020 | Privacy & cookie verklaring

Handtherapie Nederland is een Equipe Zorgbedrijf

logo-equipe-white.png

MEDEWERKER INFORMATIECENTRUM (UTRECHT)/ 32-40 UUR P/W

Handtherapie Nederland is op zoek naar een Medewerker Informatiecentrum (m/v) ​voor 32-40 uur per week.


Wil jij graag het telefonische visitekaartje zijn van een dynamische zorgverlenende organisatie? Weet jij met jouw vriendelijkheid en enthousiasme patiënten een warm welkom te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!De uitdaging:

Je komt te werken op het informatiecentrum in Utrecht en draagt zorg voor een goed functionerende telefoonafhandeling. Samen met een team beantwoord je dagelijks alle binnenkomende telefoontjes en beheer je de agenda’s van onze therapeuten. Je staat patiënten telefonisch te woord, plant en verplaatst afspraken in ons systeem Intramed en behandelt overige inkomende telefoontjes van verwijzers of externen. Naast de telefonie houd je patiënt- en verzekeringsgegevens up-to-date, verwerk je de inkomende en uitgaande post en doe je licht administratief werk. Al met al een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid waar je al je energie in kwijt kan!


Dit ben je:

Je bent vriendelijk en vindt het een uitdaging om onze patiënten snel en goed te helpen. Plannen en organiseren is je kracht en je bent altijd op zoek naar oplossingen. We zijn op zoek naar een positieve, stressbestendige teamspeler.

En verder;

- Een afgeronde mbo opleiding;

- Minimaal 1 jaar ervaring met telefonisch klantcontact;

- Kennis van diverse Office pakketten en ervaring met agendabeheer;

- Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Dit bieden we:

We bieden je een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een dynamische en informele organisatie. Een gezellig team waarin op een prettige manier wordt samengewerkt. En onze Equipe Academy biedt je daarnaast een ruim aanbod aan online trainingen.


De organisatie: Handtherapie Nederland, Handencentrum EU, Kinos Revalidatie en Reva Clinic is een keten van multidisciplinaire handencentra met 29 vestigingen verspreid over Nederland. Wij richten ons specifiek op problematiek van de bovenste extremiteit en bieden zowel eerstelijns fysio- en ergotherapie als tweedelijns medisch specialistische revalidatie aan. Wij zijn onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland.


Geïnteresseerd? Wij ontvangen graag je cv en motivatie. Deze kun je sturen naar recruitment@handtherapie.nl t.a.v. Nienke van Ginneken (HR Business Partner).